Гала чукна 55 и посърна: Водещата в ужас от старостта и че Стефан ще й кръшне! (още разкрития)

0

Стефан никога няма да остави Гала, но това не пречи да я окичи с рога!

55 лазарника навъртя Гала. Лицето на „На кафе“ отпразнува повода в най-близкия си кръг – само с половинката Стефан, майка си, щерката Мари и гаджето й. Представила се подобаващо и пред колегите от предаването, които почерпила в шикозно заведение.

Гала
Гала се бои Стефан да не й изневерява, това се превръща във фикс идея

Празникът обаче я оставил с противоречиви чувства, разкриват източници от обкръжението й. Макар че за 55 блондинката наистина изглежда прекрасно – стройна, стегната, с гъста коса и сравнително опънато лице, тя все по-често изпадала в меланхолия и стрес. А причината е Стефан Николов.

Двамата, знаем, имат разлика от 11 години, които са в повече при Гала. Знаем също, че мъжете са си мъже и ангелите им са слаби. Особено в случаите, когато са обвързани с по-възрастни партньорки. Близки до Гала подшушнаха, че тя е в ужас при мисълта, че любимият й ще залитне и ще й кръшне с някоя далеч по-млада изкусителка. Въпреки че вече са се носили слухове за това.

„Стефан никога няма да зареже Гала и тя е наясно с това. Във връзката им тя е тази, която носи повече пари и дърпа нещата, без нея той е никой. Гала е с връзките, с положението, със славата. Той няма да я остави, но може да й тури рога като на лопатар и да я направи за смях пред всички. Това я измъчва, а и е луда по този мъж. От двамата винаги тя е била по-влюбената“, коментират запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.