Мариана Попова: Харесвам мъже, които не ходят на маникюр и педикюр

0

След като снощи в предаване за имитации, Мариана Попова спечели публика и жури с една добра имитация на артиста Rag’n’Bone Man.

Днес тя сподели малко за трудностите наподготовката, за грима, за часовете репетиция и успоредно с това журналисти я попитаха налага ли й се да влиза в мъжни дейности, да прави неща характерни повече за мъжката половина. Темата се захвана във връзка с нейната имитация на мъж на цсената на предаването Като две капки вода.

Певицата и половинката й Плачков налагат образ на сплотена фамилия, самата Мариана отново сподели, че харесва мъже, които са силни, които могат да бъдат опора в трудните моменти. Не й допада модерния мъж, който често е по-суетен от жените наоколо. Самата тя призна, че знае и добрите и лошите си черти външно и в характера и вече се приема, изобщо й липсва суета и превземане. Очевидно не ги харесва и в околните.

Мариана обича да има катерогично и силно мнение и този път всякаква полерантност и свобода на изразяване на половете някак й убегна, но нека признаем, че на мнозина от нас се харесват именно такива двойки като тяхната с Плачков – където жената разчита на мъжа и той показва уважение към нея. Плачков шподкрепяше половинката си снощи сред публиката.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.