Мъжът на Есил Дюран явно не я задоволява: Певицата загоряла за секс, втрещи зрителите! (виж тук)

0

Зрителите в буквален шок от „възбудата“ на Есил Дюран!

52 са си повече от половин век, но меракът не пита. Става дума за Есил Дюран, която снощи остави безмълвни зрителите на „Капките“ и накара Геро да се изчерви като домат с абсурдното си поведение.

Есил Дюран
Есил Дюран се съдра да повтаря колко е възбудена и… ще си посегне

Знаем, че Есил е омъжена за съпруга си Борис от много години, а бракът им винаги е бил процъфтяващ. Ни слухове за забежки, ни нищо. Тя твърди, че е още адски влюбена в него, но как е положението в спалнята им, се запитаха снощи потребители в нета.

Причината е, че туркинята се държеше като разгонена в буквалния смисъл на тази дума. Тя влезе в образа на изпълнителя Damiano от Måneskin, като не спря да повтаря едно и също – колко бил възбуждащ и колко я възбужда.

„Ох, такава възбуда лъха от него, особено в това парче. Много възбужда, много. Искам и аз да я предам тази възбуда на сцената… Ама гледай го! Виж, виж колко е възбуждащ!“ – Есил повтори тази дума цифром и словом над дузина пъти като водещият Геро леко се пооблещи и се чудеше какво да каже.

Той обаче остана тотално закован за стола, когато Есил изтряска директно пред камерата: „Ох, гледам го и ми идва да си посегна сама. Направо ще си посегна“…

Такова чудо от нейна страна не бяхме виждали преди, но… човещинка е, пролет иде. „Я вземи да налазиш мъжа си у вас, че да не ръсиш глупости по телевизията“, съветват я зрители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.