Мъка: Краси Радков разкъсван от жена си и Слави! (актьорът между чука и наковалнята)

0

Горкият Краси Радков цоцан за пари от две страни!

Между чука и наковалнята се оказа всенародният любимец Краси Радков и то от доста време. Кризата покрай пандемията поопразнила яко джоба му и това е основната причина да приеме предложението на Маги Халваджиян за „Капките“. Краси е отличен комик, но като певец, танцьор и имитатор на изпълнители хич го няма.

Краси Радков
Краси Радков се вижда в чудо, пред финансов колапс е

Не му останал избор обаче, защото съпругата му постоянно ревяла за пари. Напомняме, че Станислава Ганчева беше уволнена от работата си в БНТ още през октомври миналата година, като на всичко отгоре изкара там само едно предаване. Оттогава тя е без работа и Радков се чуди как да оправи бюджета така, че да има доволно и за нея, и за сина им Теодор.

Докато беше в шоуто на Дългия по Би Ти Ви, заплатата на актьора бе в пъти по-висока от тази в днешната им кабеларка. Плюс това участията му на частно секнали заради мерките и буквално останал на сухо, разкриват близки негови познати.

„Капките“ му се явили като спасителен пояс, но и сега бил разкъсан между благоверната и шефа си. „Вкъщи Станислава го цоца за пари и иска да я глези, а на работа Слави също му казва: „Дай!“, защото като негов служител му дължи процент и то солиден, от възнаграждението си. Не му е лесно на горкия“, жалят го приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.