Потрес: 17-годишната Данна Пирянкова се направи на секс кукла! (потребители в шок)

0

Данна Пирянкова го удари през къра от крехка възраст!

Едва на 17 е чалгаджийката Данна, чието истинско име е Даниела Пирянкова. Тя и Крисия са долу-горе набори, но разликата във визиите им е с космически размер. Споменаваме Крисия, защото и двете тръгнаха от едно място – шоуто на Дългия, където бяха партньорки на малкия чаровник г-н Андреев.

Данна Пирянкова
Данна Пирянкова става все по-брутална

От няколко години обаче Даниела е в редиците на димитровградската „Пайнер“ и скоростно започна да подражава на каките там. Нещо, което не спира да шокира потребители в мрежите, че дори и нейни по-зрели последователи.

Родители гледат фотосите й и не спират да питат къде са родителите на това дете и няма ли кой да я контролира?! Данна се държи адски разюздано на фотосесиите. То не е кълчене, то не е кикерчене, то не са джуки, сластни погледи и откровено сексуални пози. А на последните си кадри е надула яко устните и бюста, което наведе на въпроса със силикон ли е малката?

„Че си е напомпала устните, това го знаем отдавна и е страшна простотия. Но ако са й позволили да се тунингова и в бюста на тези години, мале мила… Тя ако е малка и й е толкова акълът в главата, техните не се ли сещат, че чедото им става обект на мръсни фантазии на загорели дъртаци?!“, възмущават се в интернет.

Данна обаче хич не се вълнува от това, явно обсебена от манията за слава, вървежност и фенове. Докога… ще видим.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.