Бившият на Симона Загорова тотално отсвири дъщеря си! (не отиде дори на кръщенето й)

1

Симона Загорова не показа обидата си, но мрежата нападна Даниел!

Не случи на мъж Симона Загорова, но така е като се оставяш на първоначалните еуфорични емоции. Както знаем, тя и бащата на дъщеричката й Даниел Милушев се разделиха скоро след раждането на малката Галина. Причината, която изтъкнаха, беше възможно най-баналната, а именно неподходящи характери. Всеки обаче се сеща, че в това надали има нещо вярно.

Симона Загорова
Симона Загорова вероятно съжалява, че се хвана с Милушев, но пък има щерка си

Глория от самото начало не харесваше Дани, за разлика от първата любов на Мони – Симеон Данев. Тя избягваше да се среща с полицая, да го кани в дома си и демонстративно странеше от него. Явно правилно е надушила с какъв човек си има работа, защото Милушев се показа като истински подлец.

Щерка му Галина бе кръстена в църква тези дни, навръх първата й годинка. Сред присъстващите обаче го нямаше него, баща й. Да, момиченцето е още бебе, за да разбира и да го боли от този факт, но Симона определено си дава ясна и горчива сметка за нещата.

Въпреки всичко Загорова не показа слабост, а блесна на тържеството като дори представи и своята първа песен, посветена на малкото съкровище. Кръстница на Галина е най-добрата й приятелка Никол, която преди време се пробва в „Гласът на България“.

„Срам за това момче, срам! Да не отиде на кръщенето на детето си. Едва ли Глория или Симона биха му забранили ако искаше да бъде там. Дано Мони си намери истински мъж след време“, коментират в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. hatecska казва

    не дойде щото е в гм даниелчо

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.