Кошмар: Лили Иванова е в несвяст! (ето какво сполетя примата)

1

Лили Иванова още не може да се отърси от ужаса!

Грандамата на родната музика Лили Иванова беше връхлетяна от истински кошмар. Вече на завидни години стресът е бил толкова силен за нея, че тя една не изпаднала в несвяст от ужаса. Лили не е обявила в медиите, но стана ясно, че е била атакувана от апаши. По-точно дома й, а за щастие тя е била извън него.

Лили Иванова
Лили Иванова едва не припаднала като отворила вратата на мезонета

Разкритието направи игуменът Никанор от Гигинския манастир, чиято майка е много близка дългогодишна приятелка с Лили. Случката се разиграла по времето, когато Иванова е била във Франция на турне. Явно крадците са били наясно, а и инфото е по всички медии. И нахлули като хуни.

Сравнението с хуни е дори меко, защото в мига, в който се върнала, Лилито заварила всичко в дома си с краката нагоре. Онези се били развихрили така, че разпердушинили всичко, изпочупили сума ти неща и в крайна сметка задигнали 5 бона, няколко супер скъпи картини и още куп по-скъпи бижута.

Говорим за апартамента на певицата на ул. „Оборище“ в столицата, която принципно се води спокойна и тиха. След набезите на престъпниците, Лили заръчала супер мощна охранителна система за дома си, а на портиера на партера било забранено да пуска и пиле да прехвръква до горе.

От спомена обаче, Лили не може да се отърси дълго време и само се благодаряла, че е родена със силна психика.

Източник: Ретро

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. ВН казва

    Толкова глупава статия не бях чел.
    Става въпрос за събитие от преди 50 години, много пресилено и представено по най-клюкарския начин. Авторът се опитва да подведе хората, че става дума за случка от днешните дни.
    Невероятна простотия цари в интернет. Това не са журналисти.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.