Не е за вярване: Щерката на Бойко Борисов с любов като в латино сериал! (още подробности)

0

Историята на Венета Борисова и мъжът й ще ви смае!

Венета Борисова – единственото чедо на екс премиера ни Бойко Борисов, не обича да се показва в публичното пространство, камо ли в медиите. Затова и знаем сравнително малко неща за нея. Като например нещо прелюбопитно – че любовният й живот е достоен за сценарий на латино сериал.

Венета Борисова
Венета Борисова и Иван – любов от детинство

Венета е семейство с Иван, от когото има двама синове, любимите внуци на Борисов. Двамата с Иван обаче не се запознават по стандартно наглед- срещнали, харесали, взели… Те се знаят и се влюбили още от деца, така че спокойно може да се каже, че се обичат от четвърт век.

Венета и Иван живеели на една и съща улица в Банкя и на практика играли и пораснали заедно. После обаче тя заминава с майка си за Америка и се налага да се разделят. Иван така и не я забравя, мъчно му е, страда… Двамата поддържат връзка от разстояние и в един хубав момент той си грабва куфара и отива при нея на гости.

Е, гостито става доста продължително и се превръща в съжителство. Връщат се у нас през 2013, а три години след това се ражда и голямото им момче, кръстено на Борисов. Малкият Иван идва на света през 2018-та.

Семейството е сговорно и се спогажда отлично, което провокира зевзеците да се майтапят, че Венета никак не прилича на баща си по обраност и кротост.

Източник: Ретро

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.