Чалгата провали Маги Халваджиян! Алисия и Анелия са пълен провал в „Капките“

1

Маги Халваджиян този път не улучи точните хора за „Като две капки вода“!

Шоуто по Нова ТВ „Като две капки вода“ започва сериозно да издиша. Юбилейният десети сезон на предаването се оказва най-слабият дотук.

Продуцентът Магърдич Халваджиян този път изобщо не е успял да си свърши добре работата при кастинга на участниците. Причината е, че се е предоверил на чалга изпълнителите.

Цели три попфолк изпълнители участват в „Капките“ тази година. Най-зле от тях до този момент се представя Анелия, която показва направо жалки опити за имитация, съчетани с посредствено пеене.

Снощи зрителите видяха как бившата жена на Коко Динев изпълни песента “The Fox” на норвежкия комедиен дует Ylvis. Изпълнението й предизвика един куп критики в мрежата и бе определено от зрителите като пародия.

„Пореден провал за Анелия. Нито показва кой знае какъв глас, нито актьорско майсторство. Мястото й не е в това предаване, защо Маги Халваджиян си го причинява?!“, пишат из мрежата.

Колежката й Алисия не се справи много по-добре, макар все пак да не бе толкова жалка като Анелия. Тя изпълни песента “Always remember us this way” на Лейди Гага. За пореден път не успя да докара тембъра на изпълнителя, когото имитира.

Есил Дюран е най-добре представящата се чалгаджийка в „Капките“ досега. Снощи обаче и тя се издъни жестоко с парчето „The Power Of Love“ на Селин Дион, като изобщо не успя да се доближи до гласа на Мис Титаник.

Резултатът от всичко това е най-ниският рейтинг в историята на „Като две капки вода“ у нас. На всичкото отгоре лошите изпълнения на чалга певиците са допълнени от посредствеността на недоказани актьори като Дарин Ангелов, което прави фиаското на шоуто пълно.

1 коментар
  1. kukumin казва

    Фолк певици – абсолютна 0. И Дарин и много други… И най-вече Рачков – много нагъл, нахален, несъобразителен, не поносим е вече. И той се мисли за голямата работа. Ха…ха…ха…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.