Евелин Костова защо се надува в „България търси талант“, защото роди от братовчед си ли?

0

Евелин Костова демонстрира голямо самочувствие в „България търси талант“, което дразни зрителите!

Завършилата НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов актриса Евелин Костова за първи път се появи в по-различно амплоа, а именно жури в „България търси талант“. Отзивите за нейното представяне до този момент обаче са доста критични.

Зрителите негодуват главно заради огромното самочувствие, което 28-годишната актриса демонстрира. Тя се държи високомерно с много от участниците и често натиска хикса, което не се харесва на хората пред малкия екран.

„Тая Евелин се оказа същата като в „Съни бийч“, надута пуйка. На какво отгоре е това самочувствие, ще кажеш, че е голямата актриса, а тя играла в два сериала на кръст“, пишат из интернет.

Интересното при Евелин Костова е, че тя има роднинска връзка с бащата на детето си. Мъжът до нея, който се казва Михаил Петров, е неин пети братовчед. Двамата обаче не се притесняват от кръвосмешението, което са направили.

„Явно да родиш от братовчед си е повод за гордост, щом има такова самочувствие това момиче. Но то в днешно време и за брат си биха се омъжили, от нищо не се трогват младите“, коментират в мрежата.

Костова показва най-голямо самочувствие от всички в журито, което наистина изглежда странно. Не че и останалите – Катето Евро, Николаос Цитиридис и проф. Тодор Кантарджиев, не са за критика.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.