Мария Илиева вече 20 години на сцена

0

Мария Илиева, която е една жива икона за родната ни поп музика празнува цели 20 години представяне на сцена. За тези много години Мария се превърна не само в изпълнител, ментор, популярен човек с влияние в социалното пространство.

Мария Илиева вече е майка на две деца, след като години на ред беше основно заета с кариерата си, покрай пандемията и майчинството й, тя се откъсна за кратко от нашето полезрение, но явно не е спирала да мисли и твори.

Подготвя ново турне, което иска да обиколи не само големите български градове, но и да се срещне с фенове до малките населени места, но всичко опира до възможности, споделя певицата.

самата тя признава, че именно финансовите проблеми са я притискали и през 2006 година е била на път да се откаже от музиката си изобщо. Певицата споделя, че и в искуството парите са фактор, особено за да завършиш цялостно и качествено музикален проект.

Към днешна дата Мария Илиева споделя, че е щастлива че е продължила да се занимава с музика, но като всеки творец да се съсредоточиш над изкуството и да движиш и финансовата част е наистина трудно. Мария казва, че майчинството я прави по-уверена и спокойна от предишното й аз.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.