Защо бе, Деси: Ангелогласната Десислава сама си проси гаврите! (още подробности)

0

Две неща не може да избира Десислава – мъже и дрехи!

Няма спор, че Десислава е певицата – първо с най-хубав, почти ангелски глас от поп фолк бранша и второ – една от най-читавите и стойностни като поведение. Две неща й куцат яко обаче и това са изборите на мъже в живота й, както и изборът на облекло.

Десислава
Десислава не може да си избира мъже и дрехи

Преди ден Десислава пя в известна столична механа, където отново удиви всички с гласовите си данни, но и ги потресе с визия. Кой стилист посъветва Десито да надене кецове, къса блузка, вързана над кръста и къса поличка, не е ясно, но гледката не беше уау.

Присъстващи в заведението коментираха с насмешка, че Деси се е барнала като тийнейджърка, при това като тийнейджърка с перфектна фигура. Защото това облекло отива наистина на доста слабо и стегнато тяло. Дори и на 43 години, колкото навърши Деси наскоро, щеше да й отива, ако беше с над 20 кила по-слаба.

Тя обаче така и не успя да се пребори с килцата, а тлъстинките личаха яко по бедрата и коремчето й. „Десито иска да се вкара във форма, но нито се заема да спортува усилено, нито пък прави истинска диета. Това е истината – домързява я, а и обича да си хапва“, издават близки до нея източници.

А и лошо няма, тя си е хубава и пищна. Може би само трябва да си намери подходящ моден съветник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.