Срамота! Джизъса оставя още едно дете да расте без баща си

1

Благо Георгиев отново бяга от отговорност в отглеждането на деца!

Бившият футболист Благой Георгиев се провали за трети път в опитите си да направи успешно семейство. В резултат остави след себе си три разочаровани жени и четири деца.

Благо Джизъса бяга от още едно дете

Като родител Благо се провали най-много, тъй като оставя четвърто дете да расте без баща до себе си. Синът му от Златка Райкова все още е много малък, а още отсега ще трябва да свиква да вижда баща си предимно онлайн, защото той се готви за поредното си емигриране.

Благо вече веднъж направи семейство в чужбина. Няколко години той живя в Русия с Емер Омерова, от която също има син. Когато се разведе с нея, се завърна в България и остави сина си без баща.

Същото сега се повтаря, но с обратен самолетен билет. Благо отново няма да вижда често детето си, което още е бебе. Очевидно за него да ходиш по жени е по важно, отколкото да отглеждаш децата си.

Джизъса постоянно се оплаква, че жените до него са много ревниви, но истината е, че той доказа с изневерите си, че има защо да му нямат доверие. В момента има нова любовница, която ще му прави компамния зад граница.

1 коментар
  1. Вени казва

    То пък Златка дълго страда, пак е с нов мангал!
    Боклуци…..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.