Зрителите бесни: Нарочно арестуваха Бойко по време на „Ергенът“!

0

Хората полудяха от възмущение, че не успяха да си изгледат любимото шоу!

Снощните арести на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севда Арнаудова предизвика гнева на мнозина, но не защото са симпатизанти на ГЕРБ, а тъй като те съвпаднаха с излъчването на „Ергенът“.

Зрителите на най-нелепото предаване в тв ефира в момента чакаха новия епизод на шоуто почти една седмица, но не успяха да го изгледат, защото излъчването му бе прекъснато, за да се проследи извеждането на Борисов от Банкя.

Според повечето фенове на „Ергенът“ самият арест е бил замислен нарочно за четвъртък вечер, защото властите са знаели, че по това време ще има много хора пред телевизорите, за да гледат „Ергенът“.

Както е известно, медиите са били уведомени предварително, че ще се случва подобно нещо. Целта е била публично унижение за Борисов и компания.

Снощният епизод на „Ергенът“ ще бъде излъчен днес, но така шоуто ще остане само с един епизод за седмицаа вместо с два, както е по график.

„Нарочно чакаха „Ергенът“, за да направят ареста и да го гледат много хора. Бясна съм, цяла седмица го чакам, а накрая някакви тъпотии ми дават по телевизията. На всичкото отгоре днес ще излъчат само вчерашния епизод, а не два наведнъж“, – беснее зрителка в социалната мрежа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.