Горката му жена! Дарин Ангелов се разкри като хомосексуалист

3

Дарин Ангелов направи нещо много гейско в „Капките“!

Актьорът Дарин Ангелов за пореден път се издъни в „Като две капки вода“. Образът на фолк дивата Камелия му дойде в повече и направи някои импровизации, които издадоха истинската му същност.

Облечен като жена, Дарин изпълни парчето „Луда по теб“. Той обаче се развихри и направи немислимото. Първо целуна Фънки по главата, а после атакува и Юлиан Вергов. Дарин му се надупи, седна в скута му и накрая го целуна по устата с думите „Обичам те, Юли“.

Това едва ли се е харесало на съпругата му Антония, за която е женен от 7 години. От години изкарват Дарин гей и може би този път истината не е далеч.

В същото време зрителите са крайно недоволни от изпълнението на актьора. Според мнозина той е осмял образа на Камелия и едва ли не й се е подигравал.

Фламена Иванова: Доста неприятно съм изненадана от Дарин. Била съм на участия на Камелия и тя никога не се е държала толкова фриволно, да сяда в чужди скутове и прочие. Прекали и дори се подигра с песента. Лично мнение!

Филип Георгиев: Образа е пълен резил, Камелия не се държи толкова селско и к*рвенско с публиката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
 1. Златена казва

  Злобната мъжка българска завист към уникалния талантлив Дарин Ангелов Дарко няма край направи страхотна иминтация с Камелия и си заслужи победата в 6 лайф на капките .Дано Дарко да се отърси от шока които му причинихме снощи ние неговите фенове с подкрепата си към него Геро се опита да му намекне при влизането в асансьора но Дарко не се усети.

 2. Златена казва

  И още нещо някой зрители не могат да вдянат капките не е певческо шоу мелодия на годината а е шоу за иминтация Дарко си заслужи победата в снощния лайф на капкиге беше страхотен с иминтацията на Камелия.

 3. Евала казва

  МНОГО добра имитация, евала на Дарин.
  Напълно заслужена победа. Относно Камелия – тя не може да пее и от години залага само на визия и перверзия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.