Зрителите отвратени от Рачков: Митето си го извади в ефир! (удари дъното – ФОТО)

0

Рачков задълба дъното яко!

Митето Рачков отврати зрителите на „Капките“, но този път до дъно. Водещият, който от години минава всички граници на нормалността и не спира да дразни, както публика, така и жури, снощи „прокопа тунел под дъното“.

Рачков
Рачков стана върхът на простотията

След изпълнението на Алисия, която трябваше да се направи на Принс, Рачков се зае с редовния си скеч. Той реши да направи подарък на певицата като й дари най, ама най-скъпото, което има. За целта я замъкна зад поставен на сцената параван и… си го изкара.

Разбира се, идеше реч за обикновена краставица, чиято цена знаем, че е доста завишена напоследък. Но като видите и снимката, ще разберете защо зрителите избухнаха гневни. Рачков се постара да изглежда така, все едно краставицата е неговият член, който току-що е извадил от гащите.

Чашата преля, а потресени хора нададоха вик в нета, че е крайно време или Маги Халваджиян да глоби солено Митака за все по-циничните му изцепки, или направо да му бие шута от предаването. „Как го търпят и как позволяват такива простотии в ефира?! Моето внуче гледа това шоу, колко още деца го гледат, това е отврат“, негодуват потребители.

Наясно сме обаче, че Рачков е любимец на дългокосия арменец и чистак гол да се съблече пред камерите, онзи пак ще го гали по главата (горната, имаме предвид)…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.