Рая Пеева обсебена от побойника Явор Бахаров! (виж с какво я залъга за ЧРД)

0

Рая Пеева се държи като зависима от побойника Бахаров!

Обсебена ли е Рая Пеева – това се чудят много от феновете, но и от познатите на актрисата, която показва явна зависимост от гаджето си Явор Бахаров. Двамата са заедно от няколко лета, като връзката им изобщо не може да се определи като прекрасна.

Рая Пеева
Явор Бахаров удари джакпота с гадже като Рая Пеева

Надали са много жените, които си мечтаят за перманентни скандали, обиди, че и бой с приятеля си, каквито редовно съпровождат „любовта“ на двамата актьори. А и изцепките на малкия Бахаров се разпростират и извън дома му с Рая. Припомняме, че той едва не отиде в зандана, хванат да кара надрусан и къркан в Банско.

Близки на Яна се питат мазохистка ли е тази жена, че търпи всичко това… А преди дни, на рождения й ден, вместо очаквания от нея годежен пръстен, Явор й замаза очите с обикновена вечеря в ресторант. Той я заведе в заведението, намиращо се на един от небостъргачите в столицата като дори не й купи торта.

Пеева духна символична свещичка, поставена върху десертче във формата на ягодка и толкова. „Една вечеря и Рая вече е в небесата. Явор толкова си може. Няма романтични изненади, няма пътувания, няма бижута… Уцелил е джакпота с непретенциозно гадже като нея, но тя… Хич не е за завиждане с него“, коментират в мрежата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.