Саня Борисова го закъса: Пусна се чистак гола в отчаян опит да си намери мъж! (още разкрития)

0

Саня Борисова закъса в личния живот и в работата!

Отчаяние е налегнало Саня Борисова. Няколко години след развода си с Ники Илиев, актрисата още няма сериозен мъж и не може да се похвали с връзка, камо ли брак. Да, на няколко пъти тя е забелязвана да излиза с разни мъже, но явно всичко е било краткотрайно.

Саня Борисова
Саня Борисова е самотна, но още не й се получава с мъжете

Близки до Саня шушукат, че 39-годишната красавица се е отчаяла и на моменти се оплаква, че вече не вярва да бъде щастлива с някого. Отделно от това кариерата й адски забуксува, тъй като всички филми, в които участваше досега, бяха режисирани от Илиев. След него Саня предложения няма.

Чаровницата опита да пробие и със своя модна линия, но това пък изобщо не видя успех и развитие. Дали от отчаяние, или от разпъпилата се пролет, но Борисова реши да направи нещо за сефте – а именно да се пусне чистак гола в мрежата.

Саня позира във ваната, като разбира се, е заложила на стилните еротични снимки, в които няма нищо цинично. Въпреки това близки до обкръжението й смятат, че това е отчаян ход да си намери мъж.

„Саня е красива жена, но не иска кой да е. Тя е с висока самооценка и има адски високи критерии за бъдещия си избраник. Доколко може да попадне на читав мъж с голотии обаче, това е друг въпрос“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.