Хубава ли: Фенове си ляха куршум от тази снимка на Мария Игнатова! (ето реалността)

0

Мария Игнатова като умита чиния, нищо общо с екранния образ!

Потребители изпаднаха в потрес, а някои признаха, че ще ходят да си леят куршум, при вида на естествената Мария Игнатова. Водещата на някогашните „Господари“ и бивша на Рачков, от години се води една от големите красавици у нас. То не бяха суперлативи, то не бяха префантосвания по неин адрес от страна на кой ли не.

Мария Игнатова
Мария Игнатова шашна мрежата без грим

И действително, при целия грим и добро осветление на екрана, Мичето си хващаше окото, особено като по-млада. До голяма степен това се дължи на чара, който има като се усмихне. Но… какво беше изумлението на всички като я видяха без капка макиаж и съвсем натурална.

Мария се пусна в мрежата, седнала на парапета на къщата си с Ивайло Цветков – явно, за да покаже колко спокойна, щастлива и уверена се чувства в семейния си живот с мъж, който я обожава. Самият Нойзи доскоро не спираше да повтаря по интервюта, че неговата Мария била най, та най…

Видели снимката обаче, потребители мигом я посъветваха да се прибира вкъщи и да се приведе в ред, защото така не прилича на себе си.

„Мале, Мария?! Ама това тя ли е?! Прилича на измита чиния – бозаво лице, една такава никаква… ако я видиш на улицата и ще я подминеш. Стягай се, момиче и не ходи така пред мъжа ти, че бързо ще те смени“, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.