Ще си глътнете езика: Това Наталия Кобилкина ли е?! (няма да я познаете – ФОТО)

0

Наталия Кобилкина буквално опули мъжете!

Наталия Кобилкина не е Наталия Кобилкина! Това заключиха днес буквално опулени потребители, видели новата й снимка в мрежата. Всичко сме виждали и особено чували от рускинята, но в такава светлина не я бяхме зървали, признаваме.

Наталия Кобилкина
Леле мале – това е ефектът от фотото на Наталия Кобилкина

Натито цъфна пред очите ни като същинска фатална жена, с визия, която накара силния пол да хлъцне, че и езика да си глътне… Всъщност сами се убеждавате в това, гледайки фотото. Пожар, та дрънка – две мнения йок!

Това, което лекичко разваля общата възхита обаче, е фактът, че ясно личи, че кадърът е баран и то баран старателно. Филтри са изчистили до блясък всички несъвършенство по лицето на Нати, която е и доста подмладена с програмките.

А тялото й е изваяно като на гръцка богиня, разбира се, пак с помощта на ефектните програмки, без които вече ни една жена не може (колкото и да отрича). Кобилкина е барната в рокля с уау ефект, особено в областта на бюста, който е изскочил навън почти изцяло.

За къде се е натъкмила, не е ясно, а и няма значение. Важното е, че от реакциите на мъжете, на съпруга й ще му стане лошо. Някои от предложенията към устатата сексоложка са повече от неприлични, но знаем, че тя е свикнала с това и не прави проблем. Просто, защото познава в детайли мъжката природа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.