Няма ли достойнство? Радина Червенова си прибра неверния мъж

2

Радина Червенова отново прости на Коко Каменаров, че си развява „атрибута“ по чуждо!

Водещата на своя рубрика в „Преди обед“ по БТВ Радина Червенова за пореден път показа слабост по отношение на мъжа си Коко Каменаров и му прости и последната му забежка. Двамата отново ще опитат за „залепят“ семейството си, за кой ли път.

Наскоро бившият генерален директор на БНТ, който освободи поста след скандал с шофиране в нетрезво състояние, е бил забелязан да паркира автомобила си, докато Радина му дава наставления от тротоара. Очевидно пак са двойка, което показва в слабохарактерна светлина бившата говорителка на „По света и у нас“ по БНТ.

Както стана известно, през последната година Коко и Радина бяха разделени заради негова изневяра. Той я напусна, за да отиде да живее с близначката на Гергана Паси. Това изглеждаше като сигурния край на любовта им, но очевидно Коко се е разочаровал от новата си и е пристигнал с гузен поглед при жена си.

Това не е първата забежка на Каменаров, а в светските среди се шушука, че няма и да е последната. През последните 20 години Червенова го е хващала с какви ли не жени, но винаги е намирала сили в себе си да му прости, потъпквайки собственото си достойнство, както е и сега.

Източник: Уикенд

2 коментара
  1. Сладка казва

    Явно няма достойнство. Пък сега и като е на работа е друго нещо. Той няма да се спре с изневерите
    Тя отдавна му е омръзнала.

  2. Петер казва

    Само силната жена може да прости и да продължи напред защото за нея няма конкуренция и въпреки всичко става все по силна като лавица след битка блажен раните си с достойнство
    МОЛЯ КОЙТО НЕ РАЗБИРА ДА НЕ ПРАВИ КОМЕНТАРИ

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.