Зрители на бунт: Свалете този позор „Ергенът“ от екран! Пародия на хора, на фона на война и глад! (виж още)

0

Ако дъщеря ми се държи като тези „пачи“, ще се откажа от нея, пишат зрители!

На бунт срещу „Ергенът“ скочиха маса зрители, отвратени от все по-разрастващата се простотия на екрана. Факт е, че от предаване на предаване позорът в риалитито добива все по-застрашителни размери, а мнозина признават, че го гледат само, за да се научат как не трябва да се държат в живота.

Ергенът
Ергенът буди все повече зрителско неодобрение

Участничките в шоуто дотолкова се надпреварват коя по-скоро да удари дъното, че самият ерген Виктор Стоянов вече прилича на професор (макар и той да не е цвете за мирисане).

„Как не ви е срам да излъчвате този буламач в националния ефир?! Има хиляди кабеларки, по които може да се дава и да го зяпа, който иска. Но Би Ти Ви?! Такъв позор и то на фона на днешните колосални проблеми – войната, инфлацията, глада. Ако имате малко мозък, да сте го свалили досега“, пишат възмутени потребители.

Родители пък са категорични, че видят ли дъщерите си да се държат и да кудкудякат пред един мъж така, както го правят участничките, ще се откажат от тях чрез държавен вестник. Телевизията, според тях, предлага и насажда дори един позорен за жените начин на поведение, с който никой мъж няма да ги погледне за повече от един-два секс маратона.

„Като пачи са! Същински труженички – така се показват самите те. Да се предлагаш толкова смешно и жалко на мъж и да искаш той да те харесва и уважава. ‘Ми няма да стане, милички“, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.