Кали събра очите на всички: Ето какво призна за гаджето си! (още подробности)

0

Кали хвърли неочаквана бомба с разкритието си!

Кали равна няма! Убеждаваме се в това за енти път и то доказано лично от нея. Певицата, която е прочута с това, че ражда от всеки мъж в живота си (е, хайде – от почти всеки), хвърли нова бомба. А именно че е готова да зачене и да роди за четвърти път. Макар да е вече на 46 лазарника.

Кали
Кали иска да зачене и от новия си

„За мен това не е дерт – нито ме е страх от бременност, нито от раждане, а годините са просто цифра, нямам комплекси от тях. Да, бих искала да си имам още едно детенце. Кой знае, може пък най-сетне да е момиченце“, смее се Калито, която е майка на трима сина.

Изпълнителката споделя също, че е мислила по въпроса, защото се чувства безкрайно спокойна и обичана от новия си избраник. Както вестник Уикенд разкри преди време, той е наследник на собствениците на аптечната мрежа „36.6“, намираща се в Пловдив. Самият той също е фармацевт.

Кали отказва да се снима и официално да се покаже с него, защото това било желанието му. „Изобщо не си пада по показността, по славата. Помолил ме е да го държа настрани и смятам да го направя. Много зрял е за годините си и самата аз се уча от него всеки ден. Никога не съм била с емоционално по-стабилен и уравновесен мъж“, разказва Кали.

А това, че той е по-малък от нея, не буди ни най-малък повод за тревога.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.