Бомба: Защо потребители препоръчаха психолог на Камелия! (още подробности)

0

Камелия развива опасна мания и това личи все по-ясно!

Камелия, за своите 51 години, се водеше една от най-уравновесените и стъпили на земята известни личности в нашенско. Е, водеше се… досега! От известно време насам обаче все повече й препоръчват среща с психолог. Говорим за потребители в интернет, които честичко наблюдават новите й пикчъри (певицата не спира да ги бълва).

Камелия
Камелия разви мания

Очевидно тя се харесва много – не само заради драстичната промяна в обонятелния си орган, но и заради перфектните програмки за пълна промяна, които е издирила в телефона си. Мята ли мята Камелия и се радва, че човечето на снимката е бонбон. Да де, ама друг бонбон, непознат… не е тя. Това отбелязват все по-често хората.

„Странно е как една доскоро реална и земна жена, която се държеше като пич и беше над дребните суети и простотията, изведнъж се побърка. Като чукна 50-то ли й стана нещо, с Цветин ли имат ядове, рога ли й е сложил… Но това, което виждаме от нея напоследък, е само едно – явни и непреодолими комплекси, от които само с психолог може да се избави“, коментират потребители.

Тя дори я сравняват с Андреа по мания за младост и сладко личице, която Ками очевидно е придобила. На живо обаче нещата стоят по тотално различен начин и операцията на носа изобщо не може да скрие поотпуснатата кожа и бръчиците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.