Истината само в Kliuki.bg ! Има ли Алекс от „Ергенът“ 7-годишна дъщеря?

2

Красивата Александра Гърдева от „Ергенът“ има дъщеричка на 7 години, която крие от публичното пространство. Този упорит слух бе разпространен сред феновете на романтичното предаване.

Мълвата тръгна от 7-годишно момиче, което твърди през социалните мрежи, че е дъщеря на Алекс. Това не е всичко – според детето хипнотерапевтката е ужасна майка, която се държи лошо с нея и дори я бие.

Твърденията на невръстното момиче всяха смут сред последователите на Алекс, които буквално я заляха със стотици въпроси относно т.нар. нейна дъщеря.

„Нещата с моята измислена дъщеря загрубяват. Тя вече казва, че я и бия и това извън контрол. Аз нямам дъщеря и дори снимките на въпросното момиче не са реални, проверила съм профила си. Тя си измисля – за жалост нямам дъщеря, а ако имах, нямаше да я бия. Тя ме беше помолила да изтрия видеото, в което твърдя, че не съм й майка. Аз не се съгласих, което вбеси момичето още повече и започна да лъже, че я бия.“

Това заяви Алекс в свое видео стори. Красавицата е категорична, че твърденията на въпросното момиче са пълна измислица и дори е леко притеснена за родителите и възпитанието на 7-годишното дете.

Все пак любимката на Ергена Виктор Стоянов приема с усмивка слуховете за себе си и увери своите фенове, че скоро ще публикува видео от свое тв интервю, в което ще разкрие своята истина за скандалите в „Ергенът“.

2 коментара
  1. Geri казва

    Алекс е прекрасна! Очарована съм от интелелкта и изказа й! Изключителна жена! За мен всички „скандали“ и конфронтации с нейно участие са жалък опит да бъде провокирана и компрометирана… Много злобни, завистливи, безсилни и ПРОСТИ конкурентки има! Повръща ми се от евтини и елементарни същества – на някои им личеше от самото начало, но други, на които възлагах надежди ме разочароваха… Алекс, дерзай!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.