Кошмарът на Гала се сбъдва: Кожата на лицето й увисва, направи двойна брадичка!

0

Гала сигурно е в шок, младостта й е мания!

Времето забавя, но никога не прощава. Каквото и да правиш. В това вече се убеждава и 55-годишната Гала, която е сред най-суетните дами от нашенския светски елит (ако изобщо можем да говорим за такъв, на това е отделна тема). Знаем, че водещата на втръсналото вече „На кафе“ мило и драго дава да остане млада и свежа. Най-вече заради далеч по-младия си мъж Стефан Николов.

Гала
Гала с двойна брадичка, годините не прощават

За целта перхидролената блондинка от години се маже с най-скъпите кремове, приема добавки с килограми и ежедневно си прави масажи на лицето – от челото до брадичката все различни масажи, които й отнемат доста време. Тя дори бе започнала да дава уроци на потребителките като показваше видовете масажи за лице в клипчета.

Цялата тази хамалогия май ще отиде на вятъра, защото ефектът е един и той е видим – гравитацията не е избягала от Гала, а кожата на лицето й упорито се свлича надолу. Тези дни зрители констатираха този факт, както и видимата двойна брадичка на водещата.

На снимките в мрежата, след солидна обработка, както и на камерите под определен ъгъл на заснемане, Гала изглежда добре, дори завидно за годините си. Има обаче моменти, които улавят истината и тя е тази, която виждате и тук.

Както личи, двойната брадичка на блондинката може да мине направо за гуша, а е видимо, че бузите в областта на скулите са яко напомпани с филъри. Ефектът от тях обаче също е до време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.