Бременната Диона: Не пожелавам на никого това, което ми се случва (Певицата в болница)

0

Поп певицата Диона, която е бременна във втория триместър, постъпи в болница. Това съобщи самата тя, като подчерта, че заради здравословното си състояние няма да има възможност да изпълни участията си.

„Надявам се скоро да сме заедно отново и всяко зло да е за добро“, пожела си Диона. Тя изрично помоли никой да не я пита какво се е случило: „Когато съм в състояние, ще преценя дали да говоря за това, през което преминавам. Само ще кажа, че не го пожелавам на никого“, разтърсващо призна певицата под кадър от болнично легло.

До момента тя не е признавала официално за бременността си от суеверие, но коремчето вече осезателно се показваше изпод дрехите й. Неслучайно и годежът с новото й гадже дойде толкова спонтанно.

Феновете и близките й са силно притеснени за състоянието й и имат съмнения, че може да се е случило най-лошото и да е загубила бебето.

Подобно нещастие се случи преди 8 години друга родна звезда. Златка Димитрова загуби бебето си в средата на седмия месец заради вродени проблеми на плода със сърцето. „Колкото и страшно да звучи, може би това е бил по-добрият вариант“, успокояваше се тогава Златка.

Снимка: Инстаграм
Снимка: Инстаграм

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.