Диети и нерви съсипаха Алекс Петканова! Моделката остана без коса

0

Снимка: Инстаграм
Снимка: Инстаграм

Диети и нерви съсипаха топ моделът Алекс Петканова. Красавицата страда от жесток косопад заради стреса покрай развода с Даниел Петканов. Алекс неведнъж е споделяла, че раздялата доста й тежки и трудно изживява случилото се.

Привидно тя изглежда щастлива и сякаш вече е продължила напред, като тези дни дори се похвали с чисто нов автомобил. В действителност обаче моделката таяла болката в себе си и това разяждало здравето й. Алекс започнала да страда от тежък косопад, срещу който никой шампоан не помагал.

„Лекарката ми каза, че може да се дължи и на диетите“, споделила красавицата пред приятелки. Тя обаче не смятала да променя режима си на хранене и продължавала да гладува.

На последните снимки дори феновете й забелязаха колко болезнено слаба е станала и я посъветваха да започне да хапва повече, защото не изглежда добре. Освен оредяла коса, впечатление прави болнавият й и блед вид.

Според близките й, тя се измъчва най-вече от факта, че Дани вече има нова жена до себе си. За сега двамата се разбрали да не я срещат с малкия Габриел, но скоро и това щяло да стане.

Самата Алекс към момента няма мъж до себе си и се е съсредоточила изцяло върху кариерата си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.