Успя ли сериалът Лъжите в нас да оправдае очакванията

2

От скоро по родните телевизии се излъчва сериалъ Лъжите в нас, той определено дойде с една сериозна заявка и куп знаменитости в него. И е истина, че зрителите могат да видят много талантливи лица, много добри роли и общо взето до там.

Някак мрачно, бавно и неясно върви поредицата, прави впечатление, че от всеки делник вече е изместен в петък вечер само. Огромния набор от звезди обаче привлича аудиторията, но коментарите и в социалните медии и под постовете на имена като Орлин Павлов, Дарин Анделов, Диана Димитрова и още, които са много обичани от нас са противоречиви.

Продукцията на Евтим Милошев засега остава по скоро недооценена от родните зрители, неясен и сложен сюжет, силни очаквания и все още не много добри разплетени развръзки. дано накрая интригата си заслужава, но мрачното настроение е факт в епизодите. Добре е, че се засягат сериозни и тежки обществени теми – насилие, политика, рекет, деца, възпитание и още. 

Очакваме бъдещите епизоди да са още по-напрегнати и да внесат ясното в някои от интригите вече. А и между някои от главните герои някак липсва химия, както се казва, макар че определено правят добри роли всеки сам за себе си сякаш.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Име (задължително) казва

    Имам чувството, че в сериала повече се пие и пуши. Как всички герои са абсолютни пушачи и едва ли.не алкохолици, особено сцената с трите приятелки, която беше направо досадна!

  2. 66 казва

    Тежък ход на серията.Връщане постоянно в миналото,актьори които постоянно пушат без да могат напиване на прокурор това постоянно в една стая.Не е това което очаква ме

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.