Парвенющина! Софи Маринова пее сред голи з@дници (ВИДЕО)

0

Софи Маринова отново скандализира с обстановката около себе си по време на участие!

Ромската перла на родната чалга Софи Маринова очевидно не следи какво се случва около нея по време на участие. Един уважаващ себе си изпълнител никога не би пял с голи задни части около себе си, но на Софка очевидно това не й прави впечатление.

Софи Маринова пее в скандална обстановка

По време на нейно участие в нощен клуб, докато изпълняваше своята нова песен, танцьорките около нея се кълчиха по прашки, като целите им задници се виждаха. Гледката, която се вижда във видеото по-долу, е на абсолютна парвенющина и пошлост.

Ясно е, че Софи е от ромски произход, а ромите са много разкрепостени и биха пяли дори ако самите те са голи. Все пак обаче Маринова трябва малко от малко да се съобразява какво позволява да се случва около нея, защото сред феновете й има и непълнолетни хора.

На Софка обаче не само не й пука от тази парвенющина, но и даже се гордее с нея. За това говори фактът, че е публикувала кратко видео от въпросния момент.

Можете да изгледате видеото и да прецените сами колко пошло всъщност е това, което се вижда. Определено не е за хора с висок морал.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.