Камелия най-после си призна, че е магистралка!

0

Камелия си мечтае да обикаля по колите, които минават по пътищата!

51-годишната чалга певица Камелия се пусна като магистралка в социалните мрежи. Блондинката се показа облечена в червено до една кола на пътя и написа „Стопаджийката“.

Всъщност обаче снимката е ретроспекция на живота на Ками. Не е тайна, че преди да започне да се занимава с музика, тя е била доста зле финансово и се е препитавала с не една и две неприятни работи, а се е придвижвала на стоп.

Някои дори говорят, че Камелия е била жрица на любовта. Именно това твърдеше някогашният телохранител на мутрите Георги Стоев, който днес вече е покойник, след като бе ликвидиран от мафията.

През 2009 г. пък по време на „ВИП Брадър“ Ицо Хазарта я нарече „проститутка“. Това тогава видимо ядоса Камелия, която на свой ред му отвърна с намек, че е гей.

В крайна сметка обаче години по-късно самата певица се изтипоса като магистрална лека жена. Облеклото й е предизвикателно и сякаш казва „ела и ме вземи“.

Големият губещ в тази ситуация е гаджето й Цветин. За 25 години връзка с Камелия той със сигурност се е нагледал на какви ли не изневери от нейна страна, но упорито отказва да я напусне, защото именно тя го издържа.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.