Полудя: Иво Аръков в страшен скандал с гаджето си Габриела! (ще издържи ли връзката им)

0

Иво Аръков коренно се е променил, твърдят негови познати!

Кой да предположи, че досега кроткият, сговорчив и шеговито настроен Иво Аръков може да изригне като вулкан. И то не към кого да е, а към гаджето си Габриела. Разкритието направиха близки до актьора източници, които са убедени, че той е превъртял яко. От ревност!…

Иво Аръков
Люта ревност подлудява Иво Аръков

Още от първия ден всички разбраха основното предимство на изгората на Аръков – огромната гръдна обиколка. Толкова внушителна, че с лекота би събрала в точка очите на всички мъже от 3 до 103 години. Със сигурност това е впечатлило в началото и самия Иво, но днес точно бюстът на Габи става повод за скандали.

Източниците споделиха, че покрай Аръков популярна станала и приятелката му, която ежедневно трябвало да се брани от нахалници и мераклии. Габриела получавала стотици неприлични предложения – в мрежите, а и на живо, заговаряли я дори в мола и на улицата.

„Лудите и селските пръчове не са проблем за Иво, но сред ухажорите на Габи има и съвсем нормални, читави и умни мъже. Закачиха й се и доста бизнесмени, което го хвърли в истерия. Изведнъж стана такъв ревнивец, какъвто не сме и подозирали, че може да бъде. Стига дотам, че й прави проблеми да излиза без него, а наскоро й вдигна истеричен скандал, защото пила кафе със стар приятел“, разкриват запознати.

И се питат дали и докога ще продължи връзката им, ако Аръков продължава в същия дух.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.