Попиляха голата Мария в мрежата: Отварачката показа сплескан з@дник! (СНИМКИ)

0

Мария лъсна по задница, но й смачкаха фасона!

Чалгарката Мария отново реши да нагорещи страстите като се пусна разгологъзена в мрежата. Преди минути дребната певачка качи снимки от слънчевия Дубай, където е със съпруг номер три Мирослав Соколов. Мара се е щракнала по бански, но акцентира на задните си части, които явно има за перфектни.

Мария
Мария демонстрира гранде амор в Дубай

Не така смятат потребителите обаче. Отварачката на мига бе закопана от последователи, които буквално се изсмяха на задницата й и я обявиха за сплескана.

„Какво си го извъртяла тоя з@дник, че той мяза на сплескана мекица?! Ти изобщо з@дник нямаш, бе, а това е най-апетитната част от всяка жена. Така че, Марче, спри да се фръцкаш пред апарата, ами влез наистина във фитнеса и тренирай – но не само за фотосесии“, бъзикат я в нета.

Задните части на чалгарката не се понравиха на феновете

Действително задните части на певицата са всичко друго, но не и съблазнителни, ако съдим по каченото фото, което дори е обработено. Същото важи и за лицето й. На един от кадрите Мария позира с мъжа си Миро в близък план и прави впечатление, че яко е вкарала в действие програмките на айфончето си.

Тя не спира да демонстрира пред хората голямата любов със Соколов, както правеше и с предните си двама богаташи. Друг е въпросът дали това ще е последната или просто поредната й брачна идилия…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.