Скандал в „Капките“: Маги бута яко Краси Радков, за да се „сложи“ на Слави!

1

Краси Радков е бутан здраво за победа в „Като две капки вода“, шоуто бие на нагласено!

Тази година предаването „Като две капки вода“ изглежда по-нагласено от всякога. Не стига, че постоянно се падат удобни за участниците образи за имитация и въпреки това не ги правят както трябва, но и победителят изглежда повече от ясен.

Той обаче не е ясен, защото показва кой знае какви заложби в имитациите, а защото е любимец на екипа на шоуто. Става въпрос за Краси Радков.

Актьорът вече повече от месец е бутан най-нагло и от журито, и от продуцента Магърдич Халваджиян. Именно затова в момента води във временното класиране.

Снощи Краси трябваше да имитира своя началник Слави Трифонов. Как точно на него му се падна Дългия за имитация, е доста съмнително, но въпросът е, че на тази сцена сме виждали много по-добри имитации на Слави. Въпреки това Краси спечели лайфа и продължи уверено да води в класирането.

Според някои слухове Маги Халваджиян е определил Радков за победител, за да се „сложи“ на новата власт в лицето на Петков и Трифонов. Досега той гласуваше за ГЕРБ, но за да оцелее в този бизнес и да остане на екран, трябва да бъде гъвкав.

Зрителите негодуват главно за прецакването на Есил Дюран. Тя изигра перфектно Глория, като докара дори гласа й едно към едно. Докато Краси Радков много слабо се доближи до гласа на Слави и затова беше изненада, че спечели.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Zlatena казва

    Есил Дюран я подкрепят сама 18 годишните българи които хал хабер си нямат от иминтации а капките е шоу за иминтации не конкурс мелодия на годината за певици.Есил снощи ми направи много грозно впечатление даде 5 точки на тези по назад в класацията на капките за да не и вземе Дарко 3 място в генералната класация на капките турските подли номера нямат край

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.