Бекъм си взе жена за милиони

0

Пари при пари отиват или любов до края на живота, интерпретации може много да има, но е факт, че една любовна връзка вече е и законово подкована.

Най-големият син на популярнта фамилия Бекъм официално сключи брак с любимата си Никола Пелц, която е наследница на една от нечувано богатите семейства на 69-годишният американски магнат и инвеститор Нелсън Пелц и 67-годишната бивша манекенка Клаудия Хефнър Пелц – притежават огромно състояние от 1,2 млрд. паунда.

Булката на Бекъм беше в уникална рокля, поръчана от модна къща Валентино, с направени прови специално в Италия.

Връзката ма двамата влюбени Бруклин Бекъм и Никола Пелц (актриса) започна не отдавна, но тъе си останаха верни до момента и често публикуват множество снимки и постове в мрежите, с които показват колко се харесват и обичат. И макар че бекъм са знатна и богата фамилия, дамата в случая е доста по-богата, затова съвсем естествено двойката е подсигурила брака си и със стабилен предбрачен договор. На сватбеното тържество със съотици гости, Бруклин и Пелц изглеждат наистина щастливи и много красиви заедно. Шафери бяха техните братя и сестри. А в медиите вечет се коментират големите суми, шпохарчени от семействата на младоженците за пищната церемония, състояла се в имение в красивия Палм Бийч.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.