Край с Нико Цитиридис! Изхвърлят го от „Талантите“, защото се самозабрави

0

Николаос Цитиридис изхвърча от „България търси талант“!

Тв водещият с гръцки корени Николаос Цитиридис не се справя никак добре като част от журито на „България търси талант“. Зрителите на шоуто са крайно недоволни от него, защото е изключително взискателен и заради него не продължиха много талантливи хора.

Затова продуцентите на предаването са взели решение следващия сезон да не заложат на Нико като жури. Те се опасявали, че ако пак го поканят, ще изгубят голяма част от рейтинга си.

Той и сега не е много висок, въпреки че в неделя вечер няма особена конкуренция. Според анализаторите именно Цитиридис е главният виновник за ниския рейтинг.

Всеобщото мнение е, че гъркът се е самозабравил. След като се е видял с повече пари и слава, се е взел за голямата работа и затова е толкова взискателен в шоуто.

Истината е, че като жури в това предаване са минали далеч по-известни и талантливи хора от Николаос Цитиридис, но никой не е бил толкова необосновано взискателен. Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Ицо Хазарта и много други не се правеха толкова на големи специалисти, колкото Цитиридис.

Според мнозина водещият дори няма място на стола на журито, понеже няма никакъв талант. Дори едно сиртаки не може да изиграе, въпреки че е с гръцки корени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.