Дива омраза и лют скандал между Азис и Графа! (обидите са жестоки)

0

Графа и Азис на нож след изказване на Костинбродския славей!

Нови двама врагове се появиха на певческата сцена у нас, макар и в коренно различни жанрове. Става дума за Азис и Графа, които досега никога не са имали допирни точки един с друг, още по-малко пък поводи за скандали. То и сега нямаше повод, освен голямата уста и кралско самочувствие на Васко от Костинброд, който обиди Влади Ампов.

Азис
Азис и Графа гуша за гуша

Циркът се разигра след интервю с Графа, в което той признава, че не всяка негова песен се превръща в избиващ рибата хит. Но и според него не това е целта на музиката, а нещо далеч по-възвишено.

„Тъпо е да смяташ, че всичко, което създадеш и изкараш на пазара, моментално ще предизвика уау ефект. А и знаем какво е с хитовете – въртят се един сезон и толкова, после се забравят. Аз искам музиката ми да докосва и да остава – не, защото е хит, а защото е стойностна“, каза Влади.

Явно гледал интервюто му, Азис моментално скочи с присмех и заяви в нета, че работата на Ампов не става и е без никакво значение. Той сподели част от разговора с Графа като се чуваше как се хили отстрани. А после натърти, че именно това е определящото за звездите – колко гледания имаш и колко те слушат и поръчват хората.

Дали Графа ще отвърне на атаката и как, предстои да изчакаме и да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.