Прокоба тегне над победителите на „Хелс Китчън”
Въпреки че шампионите по готварско изкуство лапват по сто бона, изходът е фалит.
Повечето от участниците са печени, врели и кипели дори в световните казани.
Мнозина са подготвяли гозби за звезди от световен ранг, както и за посланици.
Името на шоуто „Кухнята на Ада” ли е причината, питат се феновете на кулинарното шоу.

По екраните тече четвърти сезон, а чаровният шеф Ангелов е все така взискателен и много нервен,
ако не стана така, както той го иска и вижда.
Дори и в крясъци и високи изисквания, участниците са влюбени в топ готвача и
правят и невъзможното да останат по-дълго в шоуто.
Безспорно думите имат огромна сила и вероятно името на предаването е
виновно над победителите да тегне такава прокоба, кършат пръсти форумци.
Или пък готови пари не се ценят, подхвърлят друга версия в нета.
Победителят в първия сезон на „Кухнята на Ада” Дани Спартак наскоро хлопна кепенците на ресторанта,
който отвори в столицата. Твърди, че затворил заведението заради омразния Ковид.
Със стоте бона награда той си сбъдна мечтата за собствено заведение и отдели част от сумата за образованието на малкия си син.
Днес той участва в няколко предавания, вклъчително новия сезон на Хелс Китчън, но вече като шеф.
И вече не мисли за друго заведение. Ще предлага храна на улицата, защото така не мисли за персонал, клиенти и заявки.
Другият победител Реджеп Бадев също не окряка. Отвори пицария в Пловдив, защото се влюбил в града.
Не му била чужда и идеята да го повтори в столицата.
Дългогодишен емигрант и ученик в италианската школа, той също фалира.
С днешна дата обикаля света и се наслаждава на кулинарните вкусотии в различните страни.