Прокоба: Защо победителите от „Хелс Китчън” фалират?

0

Прокоба тегне над победителите на „Хелс Китчън”

Въпреки че шампионите по готварско изкуство лапват по сто бона, изходът е фалит.

Повечето от участниците са печени, врели и кипели дори в световните казани.

Мнозина са подготвяли гозби за звезди от световен ранг, както и за посланици.

Името на шоуто „Кухнята на Ада” ли е причината, питат се феновете на кулинарното шоу.

Хелкс Китчън
Победителите в „Хелкс Китчън“ фалират

По екраните тече четвърти сезон, а чаровният шеф Ангелов е все така взискателен и много нервен,

ако не стана така, както той го иска и вижда.

Дори и в крясъци и високи изисквания, участниците са влюбени в топ готвача и

правят и невъзможното да останат по-дълго в шоуто.

Безспорно думите имат огромна сила и вероятно името на предаването е

виновно над победителите да тегне такава прокоба, кършат пръсти форумци.

Или пък готови пари не се ценят, подхвърлят друга версия в нета.

Победителят в първия сезон на „Кухнята на Ада” Дани Спартак наскоро хлопна кепенците на ресторанта,

който отвори в столицата. Твърди, че затворил заведението заради омразния Ковид.

Със стоте бона награда той си сбъдна мечтата за собствено заведение и отдели част от сумата за образованието на малкия си син.

Днес той участва в няколко предавания, вклъчително новия сезон на Хелс Китчън, но вече като шеф.

И вече не мисли за друго заведение. Ще предлага храна на улицата, защото така не мисли за персонал, клиенти и заявки.

Другият победител Реджеп Бадев също не окряка. Отвори пицария в Пловдив, защото се влюбил в града.

Не му била чужда и идеята да го повтори в столицата.

Дългогодишен емигрант и ученик в италианската школа, той също фалира.

С днешна дата обикаля света и се наслаждава на кулинарните вкусотии в различните страни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.