Потрес: Цвети Стоянова не прилича на себе си! (златното момиче се обезобрази)

0

Какво става в главата на златната Цвети Стоянова?!

Какво става в главата на Цвети Стоянова – този въпрос си задават мнозина, видели последната й снимка в мрежата. На нея бившото златно момиче просто не е себе си и ако не видиш името й, няма да я познаеш изобщо. Лицето й е коренно променено, но за жалост не към хубаво.

Цвети Стоянова
Това вече не е Цвети Стоянова…

Цвети винаги е била сред най-красивите ни художествени гимнастички, при това без да са й нужни външни подобрения като филъри, хиалурон и прочие. След опита й за самоубийство преди години обаче, тя някак се промени. Започна целенасочено да страни от останалите момичета от ансамбъла, скъса с дългогодишното си гадже, залитна по възрастни лоши момчета като Куката и какво ли още не.

Преди месеци Цвети изгуби и най-близкия си човек, своята баба, като прие това много тежко. Близки до обкръжението й подозират, че всички тези събития са се отразили на психиката й и реално тя се опитва да избяга, най-вече от себе си.

Може и да са прави до известна степен, защото гледайки лицето на Цветелина, виждаме една огромна нова уста, издължена като с филъри брадичка и чистак нови скули. Това се постига по два начина – оперативна намеса или просто програмки у Фейсбука.

Не знаем кое от двете е при Стоянова, но подозираме, че е първото и тя е направила наистина коренна и трайна промяна във визията си. Жалко!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.