Мегз се оказа от България! Фенове: Още повече е превъртяло това момиче! (виж тук)

0

Мегз хвърля ли хвърля любов… а може би фалш?!

„Ти си моята земя, ти си моят дом, обичам те!“, написа Мегз преди часове. Но не по адрес на истинската си родина България, а на Дубай, където се е установила от известно време. Миглена Каканашева все повече си вярва, че мястото й е именно там и духовно принадлежи на Емирството.

Мегз
Мегз преиграва, ама яко!

Тя си спомни, че е усетила тази си принадлежност още през 2018-та, когато за сефте се оказала в Дубай. И очите й се ококорили при вида на тази красота, която й се сторила като космически кораб (цитираме я).

На Мегз обаче й се наложи да изтрие доста коментари, защото потребителите я погнаха моментално. „Още повече е превъртяло това момиче. Като й чета постовете и настръхвам. То и преди я переше сачмата, ама сега е много на зор положението“, пише млада жена под поста й. На която Мегз отговори с много любов, безкрайна любов, която й изпращала…

Общо взето, бившата дизайнерка Каканашева върти и каканиже едно и също до умопомрачение: „Изпращам ви любов! Цялата съм любов! На всекиго любов!“… То дотук добре, но тези мантри малко започват да бият на фалш или сектантски заучени фразички.

Малко е вероятно Мегз да е попаднала в секта, та по-скоро това е поредният от отчаяните й опити да се прави на… всъщност май и тя не знае на какво.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.