Венета Райкова с манията на Андреа: Виж на какво заприлича! (СНИМКИ)

0

За младите мъже ли се прави на това, което не е Венета Райкова?!

На 47 години Венета Райкова лудна по „разкрасяването“ наужким. Екс водещата и настоящ автор на бестселъри започна да добива манията на чалгаджийката Андреа, която е една в мрежите и коренно различна в реалността.

Венета Райкова
Това е реалната Венета Райкова

Венета явно е открила плюсовете на програмите в смартфона си, които са в състояние да те „подобрят“ така, че и майка ти да не те познае. И е започнала да ги използва с пълна сила. Сами виждате разликата в естествената й визия и тази на обработените фотоси, дори усмивката й не е нейната.

Потребители се чудят на акъла й и се питат какво я е докарало дотам. „Тя си е ок за годините, слаба е, симпатична, твърди, че е успешна, щастлива и пет пари не дава за чуждото мнение. Очевидно обаче то не само я вълнува, но и драпа за внимание, иначе нямаше да прави това“, коментират в нета.

А това… не знаем коя е!

Откакто се разведе с Тишо, Венета започна да си пада по секс за вечер и то с млади мъже (поне така разказваше самата тя преди време). Явно това е и причината да се показва с порцеланово лице и буквално разтечени лоени джуки в мрежите.

А по-наблюдателните забелязаха, че дори погледът й е все един и същ. „Гледа като многострадална Геновева. И ако си мисли, че това е секси…“, смеят се зевзеци.

И усмивката не е нейната!
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.