Музикален инвалид! Катето Евро стигна дъното в „България търси талант“

2

Катерина Евро показа уникално музикално невежество!

По време на снощния епизод на „България търси талант“ зрителите останаха едновременно шокирани и възмутени от това, което Катето Евро каза. Актрисата показа, че не само е неподходяща за жури в това шоу, но и че няма грам музикална култура.

Голям резил на Катето Евро в „България търси талант“

Чилиецът Мишел Басон предизвика Катето да се изложи тотално. Той изсвири по брилянтен начин на редкия музикален инструмент чаранго „Четирите годишни времена“ на Антонио Вивалди. Журито обаче го отряза след две „не“.

Най-шокиращи бяха поведението и коментарът на Катето Евро. Тя през цялото изпълнение си запушваше ушите и правеше глупави гримаси, че не й е приятно това свирене. След като участникът отпадна, тя каза, че изпълнението на Мишел не е било впечатляващо по никакъв начин като на един Васко Василев например.

За информация на Евро сме длъжни да поясним, че Василев свири на цигулка, а Мишен на чаранго. Няма как изпълненията да пресъздадат по един и същ начин оригинала.

Акрисата показа шокираща липса на музикална култура и това е направо стряскащо, особено за жена на 65 г. Нелепото в случая е, че малко преди това тя каза „да“ на изпълнението на Вера Хитова, което граничеше със стриптийз, но на виртуозното свирене нещо й липсвало.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Чочо казва

    Сина на Катето Евро е същата работа като нея прост прост и прост некадърник крушата не пада по далече от майка си

  2. Юлия казва

    Крайно време е да я махнат от всичко. За нея е валиден изразът: „На всяка манджа мерудия“. Доста преиграва. Поне на мен ми е омръзнала.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.