Алекс Богданска проговори за развода: Още обичам Дани, той е голямата ми любов

0

Топ моделът Александра Богданска проговори за развода си Даниел Петканов. В интервю за graziaonline.bg красавицата не крие, че тежко преминава през раздялата и сърцето й е разбито.

Тя сравнява разлъката с Дани с траур, с всичките му тъмни емоции и чувства. Не крие, че в началото е чувствала яд, гняв и се е самообвинявала, но в крайна сметка е започнала да гледа философски на нещата. „Научих си уроците“, категорична е Алекс, която смята, че отношенията й с Дани са били част от нейната карма.

Тя все още изживява раздялата с всичките й последици и не е готова за нова връзка. Вярва в любовта и е на мнение, че към момента Лудия репортер продължава да бъде голямата й любов.

Имат добри отношения и се стараят разводът им да не се отразява на сина им Габриел. Той все още е едва на 3 годинки и не осъзнава какво се случва. Радва се, че има „много къщи“ с различни играчки във всяка една от тях. Алекс държи синът й да знае, че няма вина за раздялата с татко му и двамата винаги ще го обичат.

Признава за грешка това, че връзката й с Дани е била толкова на показ и е категорична, че занапред това няма да се повтори.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.