Бомба: Виж Аделина Солтарийска без грим! (Дали е същата гореща мацка?!)

0

Аделина Солтарийска получи похвали, но и доста парливи критики!

Аделина Солтарийска е призната за една от топ хубавиците у нас. Жената на Боцко, както наричаха певеца Борис Солтарийски от бенда на Слави Трифонов, заработва като модел, но и като инфлуенсър. Тя винаги е барната, накипрена, тунингована… абе, казано вкратце – слабо няма.

Аделина Солтарийска
Аделина Солтарийска без капка грим, но с филтър

Затова и Ади взриви мрежата, появявайки се без капка грим върху лицето си. Солтарийска явно искаше да докаже, че хубавото си е хубаво и без тонове макиаж, но реакциите бяха разностранни. Да, мнозина я харесаха такава, каквато е – естествена, въпреки че се вижда ясно използвания филтър за тониране и изглаждане на кожата.

Други обаче са убедени, че Аделина повече не бива да прави това. Потребители най-приятелски я посъветваха да залага на стария си имидж на гореща изкусителка, защото с този чистия не й се получава.

„Абе, то си хубавка, но тук си като умита чиния, бозавка една такава, като болна. Малко жени могат да си позволят спокойно да се показват без грим и две от тях са Шакира и Джесика Алба. Ама къде ти у нас такива екзотични хубавици?!“, коментират потребители в нета.

А иначе, що се отнася до брака с Боцко, Аделина скоро не е пускала никакви общи снимки на двамата, което навежда на въпроса заедно ли са и наред ли са отношенията им?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.