Десислава шокира с признание за мъжете! (още подробности)

0

Психически проблем ли има Десислава?!

С признание за мъжете в живота си и за самата себе си шокира Десислава. Певицата го призна публично пред микрофона на Цитиридис, а разговорът тръгна във връзка с новото й парче. То се казва „Мъже милиарди“, а в него Деси пее, че никога не плаче и не хаби грима си за някакъв си мъж.

Десислава
Десислава залита само по момченца, това се корени някъде…

В действителност обаче тя обясни, че песента не е автобиографична, защото тя е свръхчувствителна и е плакала много, много мъже са я наранявали.

„Боляло ме е винаги и да, много сълзи съм изплакала за любовите си. Не знам защо става така с мен, карма ли е?!“, чуди се Десито, която и днес е сама, без половинка до себе си. Знаем, че с Благой Найденов скъсаха преди повече от 1 година, като причината бе в него.

Близки до Десислава обаче са убедени, че знаят защо не й върви със силния пол и изтъкват, че това е манията й да си търси малки мъже.

„Та те дори не са по-млади от нея, те са малки. Такъв беше Зарко Савов, такъв беше Благой, такъв вероятно ще е и следващият. Ако Деси отиде на психолог и си направи терапия, той със сигурност ще открие причината и проблемът й. Защото да си търси само момченца, очевидно е породено от проблем“, смятат източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.