Сензация: Бебе в живота на Виктория Петрова и Красен Кралев! (още подробности)

0

Виктория Петрова ще сбъдне огромната си мечта!

Виктория Петрова ще има бебе с Красен Кралев. Най-после! Тази новина обиколи мълниеносно светското пространство, след като толкова години бе основен проблем за водещата на Би Ти Ви. Знаем, че Виктория е на 43, а тази година ще чукне и 44 лазарника, а биологичният й часовник не е вечен.

Виктория Петрова
Виктория Петрова и Кралев работят упорито за бебе

Петрова преди време беше омъжена за спортния журналист в същата медия Петър Бакърджиев, но любовта им привърши с развод, а той се влюби и оплоди Гергана Гунчева. Виктория остана сама и живееше живота си сингъл дълго, преди да се сблъска с Красен Кралев.

С бившия спортен министър са заедно от няколко години, но ги разделяха неведнъж именно заради темата за бебето. Кралев отдавна вече е баща, а и е на възраст, в която едва ли му се сменят наакани памперси. Петрова обаче копнее да стане майка и ето, че двамата явно са се разбрали.

Тези дни водещата беше видяна да посещава най-популярната клиника по зачеване и раждане „Надежда“, където чакаше за преглед. Дали вече е бременна, дали ще предприеме зачеване чрез ин витро, или просто е отишла да я прегледат, не е сигурно. Но е знак, че дейно се работи в тази посока.

„Дано! Виктория ще е чудесен родител, а и с Кралев се спогаждат и са си паснали отлично“, коментират техни познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.