Унижението на годината! Канят Слави Трифонов за „Ергенът“ 2

0

Слави Трифонов е най-желаната опция за „Ергенът“ 2

Вече започнаха записванията на жените за втория сезон на „Ергенът“. Това може да се види на сайта на bTV, където всяка дама, която иска да изживее срама на Алекс, Вики, Блага и т.н., има възможност да кандидатства за участие.

Главният герой обаче все още не е избран. Кастингът за Ергенът тепърва предстои. От продукцията обаче този път са склонни да заложат на по-известно лице.

Виктор Стоянов не беше познат на широката публика. Той успя да измести в последния момент далеч по-известния Мариан Кюрпанов, а причината е, че Нико Тупарев и Радо Тушев са искали участничките да не знаят дали Ергенът има пари или не.

За разнообразие обаче има вероятност вторият сезон да има малко по-различна концепция и да бъде поканен мъж, който е познат на зрителите. В този ред на мисли във Фейсбук вече валят предложения за новия Ерген.

Сред тях са Валери Божинов, Константин (макар да е женен), Бойко Борисов и дори Слави Трифонов. Най-много желаещи има за 55-годишния Слави, който все още не е женен.

Разбира се, за шоумена би било унижението на живота му, ако бъде поканен да участва в това шоу и никога не би се съгласил. Факт е обаче, че той е най-известният ерген в България и предаването ще счупи всички рейтинги с него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.