Михаела Маринова драпа да е секси, фенове: Не ти се получава! (виж още)

0

Михаела Маринова се напъва да го играе изкусителка!

Михаела Маринова, любимката на Саня Армутлиева още от стария Х Фактор, определено е доста гласовита и симпатична, но не и секси. Това смятат голяма част от потребителите в мрежата, които съветват Мишето (както всички я наричат) да спре с напъните да се прави на изкусителка.

Михаела Маринова
Михаела Маринова дава мило и драго да се прави на Жената Вамп

Напоследък Михаела все по-често поства провокативни снимки в нета, на които е облечена в секси дрешки или е заела предизвикателни пози. Всичко това, съчетано с тежкия грим обаче кара дори феновете й да се смеят. И да я молят да престане.

„Да, де, то е много хубаво да си изкусителка, а мъжете да мрат от един поглед, но на Мишето не й се получава. Не става, бе момиче! Ти си по-нежна, изглеждаш една такава скромна, добричка, каква секс машина може да излезе от теб?! Мирясай и си върни образа от Х Фактор, той най-добре ти стоеше, защото е истински“, коментират потребители.

Някой обаче са по-груби в изказванията като определят Маринова за „постна манджа“ или „умита чиния“. „За да си секси, ти трябва излъчване, трябва ти огънче, което ти нямаш, мила. Спри да се правиш на клоун и си изтрий лелския грим от лицето, че не ти отива“, съветват я недоброжелатели.

Михаела не отговаря на критиките, макар че някои от коментарите впоследствие са чинно изтрити.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.