Истината лъсна: Папи Ханс никога не е обичал Дара, използвал я е! (виж още)

0

Папи Ханс обиди много Дарина Йотова!

Константин Трендафилов, наричан най-вече Папи Ханс, нарани жестоко бившата си любима Дара. Писателят и подобие на певец не уважи промоцията на новото парче на Дарина Йотова, макар събитието да бе важно и дълго чакано от нея, а Папи да получи специална покана.

Папи Ханс
Папи Ханс използвал Дара

Въпреки че в същата вечер той нямаше ангажименти, предпочете да отиде другаде – а именно на изложбата на художничката и дизайнер Искра Георгиева. Папи си прекара супер и за миг дори не се замисли, че по този начин ще обиди бившата си. С която уж останаха добри приятели.

След тази изцепка близки до Дара разкриха, че Йотова се е самозаблуждавала относно искрените чувства на Папи. По времето, когато бяха двойка, тя действително е била влюбена в нея, но той не. Източниците са убедени, че Ханс я е използвал като ракета, която да го изстреля към славата.

„Преди Дара какво беше той – някакво писателче, което никой не знаеше и не четеше. След „Черешката“, в която бяха заедно и тя го хареса, той видя идеалната възможност да се котира сред тийнейджърите и по-младите, барем пробие. Де факто Дара беше тази, която го нахъса за хитчетата като „Кекс“ и го направи известен“, коментират запознати.

А за благодарност, сега Трендафилов й отвръща с нула внимание и безразличие. Ами, „браво“, Папи!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.