Изключват телевизорите заради Катето Евро: Сбръчкана кожа, непоносим смях и нелепи изказвания!

6

Катето Евро е сред най-критикуваните в „България търси талант“!

Снощи станахме свидетели на най-слабия полуфинал на „България търси талант“ в историята. Може да се каже, че всички участници се провалиха и с нищо не допринесоха за насладата за окото, която очакваха зрителите.

 

Журито обаче за пореден път се провали наравно с участниците. Коментарите и на четиримата бяха доста нелепи, като най-много се отличи Катето Евро.

Много от зрителите на шоуто обявиха, че са изключили телевизора си именно заради майката на Сашо Кадиев. Не са издържали всичко, което тя представи и словесно, и визуално.

Най-много ги е отвратил смехът й. През цялото време Евро се смееше доста дразнещо за ушите. Звукът наподобяваше този на кълвач.

Освен това визията на актрисата също бе подложена на критики. Мнозина я укоряват, че е твърде възрастна за толкова много грим по лицето й.

„Много грозно изглежда Катето с толкова грим и сбръчкана кожа“ – пише в мрежата Иван Н.

На всичкото отгоре актрисата предизвика негативни коментари и с подкрепата си за кучетата, които се оказа, че обича повече от хората. Според нея едно куче е напълно беззащитно, въпреки многобройните случаи на нападения на кучета над хора.

Тази година работата на Катето Евро в „България търси талант“ е подложена на убийствени критики и е твърде вероятно това да е последното й участие в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара
 1. Merry Popins казва

  Kate to e mnogo gotina
  ЛатеКатето е много готина!И понеже преиграват и става малко комична.ПРАВИЛНО!КОЙТО МЕ Я ХАРЕСВА ДА ЛЯГА ДА СПИ.АЗ С НЕТЪРЧЕНИЕ Я ЧАКАМ!МНОГПО СПОЛУЧЛИВО Я ГЛАСЯТ ГЪРИМЬОРИТЕ. И ВСИЧКО МНОГО И ОТОВА.ГЛЕДАЙТЕ ДРИГИ ЧУЖДЕСТРАННИ МЮЗ. СТАРС ИЛИ АЙДЪЛ ДА ГИ ВИДИТЕ…СКИЦИ ГОЛЕМИ!

 2. Катка казва

  Прекрасна е!❤️❤️❤️

 3. Димана казва

  Пълни глупости! Най-забавна е Катето!
  Изключете си тъпите мозъци!
  Гледаме с удоволстние и оурито и талантите
  Няма какво са пишете,та ръсите измисризи

 4. Галина казва

  Катето е на ниво, явно дразни само простолюдието.

 5. Динева казва

  Незнайно защо в България винаги всичко се оплюва ..
  не може всички да харесват всичко, но това не значи че .ако нещо не ти харесва трябва да обиждаш и да пишеш разни злобни коментари, имай си си някакво мнение но не го налага на другите…Грозно, злобно и дори просташко е това което някой се опитва да ни внуши.

 6. No fan казва

  А сина й Сашо е направо ужасно гаден и неприятен, по отвратително чудовище и от майка си

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.